Vastelaovend in Roosteren

Vastelaovend in Roosteren

Leef Borchgrave en Borchgravinnekes,
Vanaf vrijdag 25 februari zijn nagenoeg alle beperkingen opgeheven. Daarom hebben we toch nog een Vastelaovesprogramma(atje) samengesteld om de feestvreugde georganiseerd te kunnen vieren.
ZAOTERDIG 26 FIBBERWARI: ZIEKEBEZEUK
Dit seizoen zullen we de attenties “aan de deur” aanbieden/afgeven.
Bent u op de hoogte van een ziekenhuisopname van een familielid en/of buurtgenoot? Dan kunt u dit nog aan ons doorgeven via 06-29 59 39 03, indien niet wordt opgenomen spreek dan een boodschap in!
ZAOTERDIG 26 FIBBERWARI: NÓNNEVOTTEVERKOUP
Op diezelfde dag worden ook weer de nonnevotten huis-aan-huis verkocht. Vanaf 10.00 uur kunt onze leden en/of dames aan de deur verwachten.
ZÓNDIG 27 FIBBERWARI: DIALECMÈS
Op zondagochtend 27 februari wordt er vanuit de basiliek van Susteren weer een gezamenlijke Vastelaovesmès uitgezonden die via SOL2 te ontvangen is.
ZÓNDIG 27 FIBBERWARI: OPTOCH
Op deze zondag houden we zoals we gewend zijn onze grote optocht! We hebben hierover eerder gecommuniceerd dat iedereen mag meedoen zonder zich aan te melden. Helaas is hier verandering ingekomen en moet iedereen die mee wil doen zich aanmelden. Dit kan door een simpel mailtje te sturen naar sikkertaris@borchgrave.nl.
Om 14.11 uur vertrekken we vanaf het gemeenschapshuis in Roosteren. Onder andere de prinsenwagen met de hoogheden zal voor muziek zorgen.
Aansluitend aan de optocht kunnen we volop vastelaovend vieren in het gemeenschapshuis en maken we er een te gek feestje van! We hebben immers wat in te halen!
We zorgen ook voor prijzen voor de mooist verklede, beste optochtdeelnemer en wie weet wat nog meer!
Voor de optocht kun je ook nog gaan terras treffen bij de Roosterhoeve!
MAONDIG 28 FIBBERWARI: Jurering voor de Raamversierwedstrijd.
Zorg dat uw versierde ramen om 10.00 uur zeker zichtbaar zijn. (Denk dus aan de rolluiken!)
DAENSDIG 1 MIEËRT: AL-AAFSLOETINGSBAL
Op dinsdag 1 maart heten wij u welkom op ons “Al-Aafsloetingsbal”. Wederom maken we er een leuk feestje van en sluiten we de korte maar hopelijk krachtige Vastelaovend 2022 af. We beginnen om 19.33 uur in de grote zaal van het gemeenschapshuis.
Wil je ook nog optreden of meedoen met de optocht? Dat kan! Laat ons even wat weten via de mail: sikkertaris@borchgrave.nl.
Tót weer ‘ns get is!
Alaaf!