Carnavalsvereniging De Borchgrave

Prinsenpaar Bram I & Ank

Foto: Sjtuffelke fotografie

Bram Schiltmans en Ank Wackers vormen dit jaar het prinsenpaar van CV de Borchgrave in Roosteren.

Bram is sinds 2002 woonachtig in Roosteren en sinds 2019 woont ook Ank bij hem. Bram en Ank zijn beide actief bij het Kinder Vakantie Werk in Roosteren waar Bram ook een bestuursfunctie bekleed.

Bram is werkzaam als IT-architect bij rijkswaterstaat en Ank is werkzaam bij kinderopvang “De Allerleefste” in Buchten.

In hun vrije tijd hebben ze ook nog voldoende omhanden. Zo gaat Ank graag wandelenen en is ze leidster bij de scouting in Koningsbosch. Natuurlijk heeft ze ook veel tijd beschikbaar voor haar dochter Chiara van 10 jaar. Bram speelt graag spelletjes op zijn computer en wandelt ook graag samen met hun hond Hotch.

Samen gaan ze ook zo vaak mogelijk met de camper op vakantie naar de zon.

Naast Kinder Vakantie Werk helpt Bram ook als vrijwilliger bij het ophalen van het oud papier voor de fanfare en helpt hij ook weleens mee bij de buurtvereniging.

Leuk feitje: De nieuwe prinses was een aantal jaren geleden “Boerebroed” in Maria Hoop (de Deelgaard). Dus carnaval vieren is geen probleem!

Bram en Ank regeren met hun spreuk:

“Noe zèt eur zörg mer aan de kantj, want noe make weer sjpass in ’t Roosters landj!”

Het nieuwe prinsenpaar zal, samen met de nog uit te roepen jeugdprins(es) en jubilaris Maurice Filot receptie houden op zondag 9 februari tussen 11.33 en 13.11 uur in het gemeenschapshuis van Roosteren. Traditioneel wordt vooraf de dialectmis van 09.30 uur bezocht.